1998 var året då jag skapade
en drink som jag döpte till "Sköldpaddan", den blev snabbt uppskattad
i vänskapskretsen, och i varje pub, bar, restaurang, land etc. Jag bad de
alltid att göra en Sköldpadda om de hade de rätta ingredienserna, oftast
saknade de just Barracuda rom, så då fick man göra ett undantag och ta en
annan ljus rom, oftast Baccardi.
Några år senare kom den med på cocktailguiden.com,
de valde dock den svagare varianten, mitt originalrecept är annars följande:
Sköldpaddan
4 cl Disaronno (f.d. Amaretto)
2 cl Barracudarom (eller Baccardi ljus rom går också bra)
Fyll på med Ginger Ale
Blanda
Servera med is Gå gärna in på cocktailguiden.com och lämna omdöme på drinken samt läs om flera andra
drinkar.
Prova drinken!
Den är väldigt god och har en egen unik smak!
HÄR BAKAS DET KAKOR.
Reseledaren.nu använder sig av cookies för en förbättrad upplevelse och personlig webbplats.
Fortsätter du använda sidan accepterar du detta.